Teltudlejning – I hele landet

Teltudlejning – I hele landet

maj 19, 2019 0 Af Jacob

Hvis du skal afholde et arrangement, men har brug for at invitere flere mennesker end hvad der er plads til i dit hjem, så er den første indskydelse at gå ud og leje et lokale. Men dette er jo egentlig forholdsvis dyrt og det er også en lille smule upersonligt. Men hvis vi befinder os i det varme halvår og du har en flot have, så er der faktisk også en anden mulighed for dig. Med et festtelt i haven, kan du udnytte et langt større areal på din grund. Men festtelte i sig selv er også dyre og bliver sjældent brugt. derfor kan det sjældent betale sig at gå ned at købe et nyt festtelt. Derimod tilbyder Fyns Serviceudlejning teltudlejning i hele Danmark. Du får tilmed hjælp til at hejse teltet op og hive det ned igen. Læs mere om Fyns Serviceudlejning lige her!

Teltudlejning – Græs eller asfalt?

Når man skal foretage teltudlejning, så er det første man skal finde ud af hvilket underlag teltet skal stå på. Er det græs eller asfalt? Det gør nemlig en væsentlig forskel i forhold til hvordan teltet stilles op. Hvis det bliver placeret på græs kan man nøjes med at sætte pløkke ned i jorden og fastholde teltet på den måde. Hvis man derimod ønsker at placere teltet på asfalt er det heller ikke noget problem. Her benytter Fyns Serviceudlejning bare store betonklodser, således teltet ikke flyver væk fra dig.

Hvor stort kan mit telt blive?

Hvis du ønsker at foretage teltudlejning hos Fyns Serviceudlejning har virksomheden en række standartstørrelser i forhold til disse telte. I breden måler disser 3 m, 6 m, 9 m, 10 m og 12 m. Hermed er der højst sandsynlig et telt i din størrelse, som passer lige præcis dit arrangement. Men hvis du ikke mener at nogen af disse telte er store nok, så gør det ikke så meget. Fyns Serviceudlejning har nemlig en lang række samarbejdspartnere der har telte som er større end du kunne forestille dig. Derfor er det altså kun fantasien der sætter grænser for hvor stort dit telt egentlig kan blive. Det skal herudover også understreges, at hvis du foretager teltudlejning hos Fyns Serviceudlejning, så er alle teltene certificerede og brandsikre. Din sikkerhed er nemlig øverst på listen over prioriteter.

Det er enormt vigtigt at have glade medarbejdere på arbejdspladsen. Det er der mange forskellige måder at sørge for dem. Du kan fx. bestille den bedste frokostordning i København lige her!