Frokostordning i København tænker på miljøet

Frokostordning i København tænker på miljøet

april 17, 2019 0 Af Maria

Frokostbuffeter er ægte forkælelse af medarbejderne. Det er varieret, lækkert og øger arbejdsglæden. Men gavner det også miljøet? Det gør det i hvert fald, hvis du bestiller frokostordning i København hos Nordic Catering. Læs med her, og se, hvordan din virksomhed kan være med til at mindske madspild.

Glem ikke klimaet

Du kender scenariet: Klokken er 12:00. Frokostbuffeten bliver serveret på arbejdet. Alle er glade! Men selvom det er lækkert med varieret mad i overflod, så er det faktisk ikke ret godt for klimaet. Ofte er der nemlig alt for meget mad til, at det kan blive spist op. Med en frokostbuffet risikerer man derfor et stort madspild, hvilket resulterer i et øget CO2-udslip. Det er noget man hurtigt kan glemme, når man sidder der med sine salater og varme retter. Men klimaet er belastet, og derfor er det vigtigt, at vi begynder at tænke på miljøet. Hvad betyder det så for dig? Skal I droppe frokostordningen i jeres virksomhed af den grund? Svaret er NEJ. Du skal bare vælge en frokostordning i København, der tænker på miljøet. Og dét gør Nordic Catering.

Frokostordning i København bekæmper madspild

Nordic Catering er en virksomhed, der i mange år har leveret frokoster til København og omegn. De er kendt for deres sunde, varierede og hjemmelavede frokostordninger, der altid er tilpasset kunderne. Men de bør ikke kun fremhæves på grund af kvaliteten af deres mad. Nordic Catering beviser nemlig, at god mad sagtens kan kombineres med en miljøvenlig målsætning. Fx tilpasser de mængden af mad til antallet af medarbejdere og laver lækre vegetariske retter. De benytter i høj grad råvarer i sæson, hvilket både mindsker CO2-udledningen og forbedrer smagsoplevelsen.

Derfor er Nordic Catering uden tvivl et oplagt valg, hvis du og din virksomhed vil være med til at gøre en forskel for klimaet – samtidig med at I spiser den lækreste frokost i København.

Hvad får I at spise?

Er du ikke fan af vegetariske retter? Så frygt ej. Frokostordningerne bliver altid tilpasset jeres virksomhed, og der er en masse andet godt at vælge mellem. Fx er der hver dag friskbagt brød med pålæg, to forskellige salater, en salatbar og en varm ret. Tirsdag og torsdag er der desuden oste- og kagebord som en ekstra forkælelse. Har I nogle ønsker, ekstra behov eller allergier? Intet problem. Nordic Catering sørger for, at alle får noget lækkert at spise.