Tandretning: For dig der er træt af dine tænder

Tandretning: For dig der er træt af dine tænder

september 12, 2019 0 Af Maria

Rigtig mange mennesker får i dag rettet deres tænder. Det kan der være mange grunde til. Nogle får lavet tandretning af kosmetiske årsager, mens andre har en uhensigtsmæssig tandstilling eller en bidfunktion, som kan være direkte skadelig for tænderne. Overvejer du at få rettet dine tænder, og vil du være sikker på, at det sker på en klinik med omsorg og forståelse for din situation? Så læs med i blogindlægget her.

Sanadent – en klinik med fokus på dig

Sanadent er en virksomhed, der har to tandklinikker på henholdsvis Frederiksberg og i Holbæk. De har siden 2005 lavet tandretning for mange forskellige mennesker med varierende problematikker. Ofte bliver patienterne også henvist fra andre tandlæger, fordi tandlægerne hos Sanadent har en helt særlig ekspertise og arbejder med en målsætning om kompromisløs kvalitet. De har derudover fokus på ærlighed og har altid stor respekt for deres patienter.  Derfor kan du være sikker på, at dit forløb hos Sanadent er 100 % gennemsigtigt, så du kender proceduren for din tandretning fuldt ud.

Sanadent laver tandretning med moderne teknologi

Sanadent bruger udelukkende det bedste udstyr, så du er garanteret en behandling, der er både effektiv, sikker og holdbar. Det gør de bl.a. ved at lave 3D-scanninger af dine tænder, så bøjlen bliver 100 % skræddersyet til dig. Det kan være rigtig ubehageligt at skulle gennem et tandretningsforløb – især fordi de såkaldte togskinner kan få én til at føle sig udstillet over lang tid. Sådan er det dog ikke hos Sanadent. Alle deres systemer består af næsten usynlige skinner, som ikke kan ses på tænderne. På den måde behøver du ikke skamme dig over dit smil i de ca. 6-12 måneder, som behandlingen typisk varer.

Mange systemer – mange muligheder

De systemer, som Sanadent tilbyder er bl.a. Invisalign, ClearSmile, Cear Aligner og Inman Aligner. Der er visse fordele og ulemper ved dem alle, hvilket tandlægerne hos Sanadent kan forklare mere om. Men hovedsagen er, at udvalget gør det muligt for dig at vælge den tandretning, som afspejler dine ønsker, behov og økonomi. Du har kort sagt en stor frihed til at få behandlingen tilrettelagt, så den passer dig bedst muligt.

Book en gratis konsultation

Vil du høre mere om dine muligheder hos Sanadent? Så kan du booke en gratis konsultation ved at sende en e-mail med dit telefonnummer samt et billede af dine tænder. Du kan læse mere om, hvordan du gør det på deres hjemmeside.

Psst. Lider du af hårtab? Klik her.