Kvinder rammes også af hårtab, men der er håb

Kvinder rammes også af hårtab, men der er håb

juli 12, 2019 0 Af Maria

Det er ikke kun mænd, der mister håret. Hårtab opstår også hos kvinder, men det er ikke noget, man hører om så tit. Netop derfor er det ekstra vigtigt, at der sættes fokus på det. Hårtab hos kvinder bør nemlig ikke være et tabu. Er du selv ramt af hårtab? Så læs med i blogindlægget, og bliv klogere på, hvor du finder behandling, der virker.

Kvinder med hårtab skammer sig

Rigtig mange kvinder bliver pinligt berørte over deres hårtab. De forsøger at skjule det for andre og undgår situationer, hvor deres hårtab kan blive synligt. Det betyder, at en tur i regnvejr pludselig er et no-go. Diskotekslys bliver deres værste fjende og selvværdet ender et sted nede under gulvbrædderne. Det kan føles særligt slemt, hvis hårtabet begynder, når man er ung, men også for ældre kvinder kan det være en svær situation. Håret har nemlig gennem mange hundrede år været betragtet som en vigtig del af kvindens skønhed. Et sundt og stærkt hår udstråler liv og ungdom, og så kan det være svært at føle sig fuld af liv, når håret pludselig forsvinder.

Lad ikke hårtabet kontrollere dig

Er du ved at miste håret, så mist ikke modet! Det er vigtigt, at du ikke lader dit hårtab begrænse dig i din hverdag. Du er nemlig meget mere end dit hår. Når det så er sagt, ændrer det ikke på det faktum, at man selvfølgelig helst vil have sit hår tilbage. Rigtig mange kvinder prøver forgæves forskellige behandlinger, og de bliver kun mere modløse, når behandlingerne ikke virker. Men selv hvis du har prøvet et utal af behandlinger, så er det værd at prøve én gang til. Hos Hårklinikken har de nemlig udviklet et middel, der på fantastisk vis har hjulpet flere tusinde kvinder i hele verden.

Sådan får du igen sundt hår

Hårklinikkens behandling giver dig igen en sund hovedbund og dermed de bedste forudsætninger for at håret kan gro. Deres behandling består af et ekstrakt, der tilpasses individuelt til hver klient. Ekstraktet skal maseres ind i hovedbunden om aftenen og vaskes ud om morgenen. Det er altså en nem og overskuelig måde at forbedre hårets kvalitet, og ingen af de mange klienter, der har prøvet behandlingen, har oplevet nogen særlige bivirkninger. Du kan selv læse mere om ekstraktet og se resultaterne af behandlingen på Hårklinikkens hjemmeside.