Venue København med fokus på jeres fest

Venue København med fokus på jeres fest

marts 28, 2019 0 Af ChristnaW

I dag på bloggen skal det handle om fester her på bloggen. Og det skal i særdeleshed handle om en genial venue i København, som altid har fokus på jeres fest med fleksible rammer, god mad, rigtig søde medarbejdere og placeret centralt i København. Læs med i dag og lær mere.

God venue i København til jeres fest

Hos Marketenderiet kan i holde jeres fest med alt hvad I ønsker. Det er lige meget hvilken slags fest det er, Marketenderiets venue i København er fleksibel og har masser af plads. Den ligger centralt i København, nemlig i Valby. Det ligger tæt på Valby station, hvorfra du kan tage s-tog, regionaltog og bus. Det ligger også tæt på motorvejen, hvis jeres gæster kommer i bil. Derudover er det nemt at få hotel i området, til mange forskellige priser. Hotels, hotel, AirBNB. Vi holdte for nyligt en stor jubilæumsfest for tre af vores medarbejdere, som hver især har været hos os i 10år. Det skulle fejres. Så vi tog fat i medarbejderne hos Marketenderiet, som bare var super servicemindede og opsatte på, at vi fik den fest, som vi ønskede. Det er nogle meget fleksible rammer, fordi det store lokale kan deles ind i mindre rum, hvis man vil have det.  

Mad til jeres fest

Holder I fest, hvor der også skal være lidt mad, så er Marketenderiets venue i København noget for jer. De samarbejder med Nordic Caterings dygtige kokke, som har mere end 10 års erfaring med at lave mad til fester. De har altså styr på det. Vi ville gerne have en buffet, så folk kunne tage lige det, som de havde lyst til. Festen startede kl. 12, så derfor var det en frokostbuffet med alt hvad dertil hører. Vi havde gjort udtryk for nogle ting, som vi gerne ville have på menuen, men Nordic Caterings kokke kom også selv med mange idéer, som vi heldigvis var ville med. Man kan bestemme menuen helt selv, eller tage inspiration fra deres forslag. Vi havde også bestilt tre lagkager, som hver især havde et billede på af de medarbejdere, som vi jo fejrede. Det var rigtig fint og festligt. De var en fed overraskelse, da kokkene kom ind med de tre kager med tændte lys i og hele salen brød ud i ”De skal leeeeve.” En fest jeg aldrig glemmer, og det håber jeg heller ikke vores gæster gør. Du kan læse flere spændende blogindlæg herpå bloggen lige her.