Ølbrygning udstyr: En hobby til sommerferien?

Ølbrygning udstyr: En hobby til sommerferien?

juni 20, 2019 0 Af Maria

Det er skønt med sommerferie, og for mange af os er den lige om hjørnet. Men hvad skal du bruge din nyvundne fritid på? Hvis du har lyst til at afprøve en ny hobby og samtidig forkæle vennerne, så er ølbrygning det helt rette valg. For ja, man kan sagtens brygge øl hjemmefra. Du skal bare vide, hvad du skal bruge af ølbrygning udstyr, og det hjælper jeg dig heldigvis med her i blogindlægget.

Ølbrygning er det perfekte sommerferieprojekt

Sommerferie skal bruges på afslapning, at være sammen med venner og familie og ellers lige det, man har lyst til. Men er du bange for at de mange dage skal blive ensformige? Eller har du bare lyst til at bruge ferien på noget nyt og spændende? Ølbrygning er på mange måder det sommerferieprojekt, du ikke vidste, du manglede! Du kan nemt opsætte dit eget lille hjemmebryggeri, og så er der på kort tid friskbrygget øl, som du kan servere for vennerne. Var der nogen, der sagde vært i verdensklasse? For med dine nye evner inden for ølbrygning, er det uden tvivl, hvad du bliver.

Sådan brygger du øl hjemmefra

Øl består faktisk kun af fire ingredienser. Nemlig vand, humle, malt og ølgær. Du kan endda bruge vand direkte fra hanen, når du bor i Danmark. Umiddelbart kan det virke som om ølbrygning er en relativt simpel aktivitet, og det kan det også være. Det smarte ved ølbrygning er nemlig, at man kan tilpasse sværhedsgraden, så både nybegyndere og garvede ølbryggere får noget ud af det. Hos Brygforretningen har de fx lavet et startsæt med alle de nødvendige ingredienser bortset fra vand. Men hvis du synes, det er for let kun at skulle tilsætte vand, er der mange måder at eksperimentere med ølbrygning. Du kan fx tilsætte forskellige smagsstoffer eller bruge særlige typer malt eller ølgær.

Hvor køber jeg ølbrygning udstyr?

Hvis du er interesseret i at afprøve ølbrygning, kan du bestille ølbrygning udstyr og ingredienser på Brygforretningen.dk. De har meget forskelligt ølbrygning udstyr til både nybegyndere og ekspertbryggere. Derfor behøver du heller ikke betale det hvide ud af øjnene for at komme i gang. Du kan selv gå på opdagelse og finde dit udstyr på hjemmesiden, eller du kan besøge deres showroom nær København og se det selv. Mangler du råd og vejledning, står de også klar i deres butik i Herrestrup. Det er bare med at komme i gang!

Psst… Har du brug for et telt i sommeren? Så klik her.