Kender du Marketenderiets lokaler til firmafest i København?

Kender du Marketenderiets lokaler til firmafest i København?

juli 8, 2019 0 Af Maria

Har du brug for hjælp til at få overblik over det store udvalg af lokaler til firmafest i København? Så er du kommet til det helt rette blogindlæg. Her præsenterer jeg dig nemlig for nogle af de mest fleksible festlokaler, der kan indrettes efter behov. Læs med, og bliv forført af alle fordelene!

Festlokaler der kan skræddersyes til dit behov

Når man skal finde lokaler til en firmafest i København, kan man bruge mange timer på at lede mellem alle mulighederne. Men hvis du vil slippe for den store søgning mellem lokaler, der er for små, for store eller af en anden grund ikke passer, så skal du bare vælge Marketenderiet. Her kan det store festlokale nemlig opdeles, lige som du vil have det. Har I brug for én stor festsal, hvor der kan opstilles en scene til koncert? Eller måske vil I hellere have en mere intim atmosfære i et mindre rum? Hos Marketenderiet kan det hele lade sig gøre. Bygningen har tidligere været kantine, men er nu en gennemrenoveret og moderne festsal, der kan tilpasse sig jeres ønsker. Denne unikke fleksibilitet gør Marketenderiet til et helt oplagt sted at holde fest.

Hold koncert hos Marketenderiet

Marketenderiet har masser af plads til både gæster og kunstnere. Det store rum gør det muligt at holde koncerter med plads til 700 gæster. AV-udstyr er med i lokalelejen, så I kan få både lyd og lys til at sætte gang i festen. Og Marketenderiet er bestemt ikke uvante med at huse koncerter og store stjerner. Både Nik & Jay samt Rasmus Seebach har nemlig spillet der i løbet af årene. Du kan altså roligt bestille live-musik, hvis du booker lokaler hos Marketenderiet. Det er jo ingen hemmelighed, at et live-band gør festen helt speciel.

Lokaler til firmafest i København med in-house catering

Jeg ved ikke, om der er en opskrift på den perfekte fest, men musik og mad er en ret god start. Og dét ved Marketenderiet. Derfor kan deres in-house kokke tilberede en lækker middag, snacks eller andre forfriskelser, der kan gøre jeres firmafest ekstra lækker. Det gælder uanset, hvor mange I er. Stort eller lille selskab – hos Marketenderiet kan alle gå glade og mætte hjem fra en fantastisk firmafest.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om fordelene ved at booke lokaler til firmafest i København hos Marketenderiet. Du skal bare besøge deres hjemmeside.