Ejendomsservice i København er nemmere end nogensinde

Ejendomsservice i København er nemmere end nogensinde

oktober 17, 2019 0 Af ChristnaW

Hej alle sammen. Det skal ikke være svært at få god ejendomsservice København, og derfor skriver jeg i dag denne blogpost, for at hjælpe de af jer, som har brug for hjælp. Det kan være, at I bor til leje og i alle er enige om at skyde lidt penge til noget hjælp. 

Ejendomsservice i København for alle salgs ejendomme

Bor du i lejlighed? Har I brug for ejendomsservice i København, så jeres græsplæne kan stå skarpt igen og jeres skraldespande bliver taget ud på den rigtige dag? Så skal du læse med i dag. Har du hørt om Ren Agenterne? Ren Agenterne håndterer meget mere end blot rengøring, som det ellers godt kunne lyde. De tilbyder også ejendomsservice for alle typer boligforeninger og erhvervsdrivende. Og det er i hele København og på Amager. Det kan være, at du er en del af en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har et virksomhedsejendom, du skal have vedligeholdt, så kan Ren Agenterne hjælpe dig med deres fantastiske service. De går højt op i at mødekomme jeres ønsker og visioner for samarbejdet. Sammen med bestyrelsen (eller viceværten) bestemmer Ren Agenterne hvordan jeres service skal udføres fra dag til dag.

Fast team med en bred vifte af service

Når I bestiller Ren Agenterne til ejendomsservice i København bliver der et fast team tilknyttet til jeres ejendom. Dette er der en helt bestemt årsag til, nemlig at deres medarbejdere så kender til jeres bolig, den service I får, samt kender jer beboere i ejendommen. På den måde spilder de ikke tid på at skulle sættes ind i arbejdet forfra, samt finde ud af hvor de forskellige ting står eller hvor hvad skal gøres. Det øger effektiviteten af jeres ejendomsservice i København. Med Ren Agenternes service får I en døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer med videre, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, samt snerydning og saltning om vinteren. Oven i det, kan I bestille trappevask, som deres team af rengøringsagenterne håndterer. Dette kan I diskutere, når I bestiller deres ejendomsservice i København. Ren Agenterne kan give jer en samlet pris på hele pakken, når I har fundet ud af præcis, hvad I har brug for.

Du kan læse meget mere lige her på bloggen.