Det bedste boligtip i verden: gardinbussen

Det bedste boligtip i verden: gardinbussen

august 13, 2019 0 Af ChristnaW

Hej bloggen! I dag vil jeg give et genialt boligtip: gardinbussen. Det er en service fra Textilringen, og så er det helt gratis. I dag vil jeg forklare lidt omkring, hvad det er, og hvordan du kan få en bus ud til dig med en ekspert fra Textilringen. Læs med!

Gardinbussen: har du brug for nye gardiner?

Der er gardinbusser spredt i hele landet, så der er altid en gardinmand, der hurtigt kan komme til dig. Gardinbussen er fyldt med inspiration, billeder, de stoffer og træsorter, som Textilringen sælger, samt en ekspert, som kan rådgive dig omkring dit køb. I gardinbussen finder du altså det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder mørklægning, screens og markiser. Gardinbussen kan komme ud til dig, lige når det passer dig. Om det er morgen, middag eller aften, der er bedst, så aftaler du det med Textilringen, når du kontakter dem. De kan tilmed komme ud til din arbejdsplads, hvis I er flere, som gerne vil have besøg. Det er to fluer med et smæk, og det fede er, at det er helt og aldeles gratis at få besøg.

Finansiering og andre tips til dit køb

Inde på Textilringens hjemmeside kan du klikke dig ind på finansiering, og se, hvordan du kan lave en plan, som hjælper dig med at afbetale dine gardiner over tid. Hvis du ikke har råd til at betale det hele på en gang, når gardinbussen kommer ud til dig, så er dette en smart løsning. Gardiner kan være dyre, og især hvis det er til hele boligen. Det kan være, at I lige er flyttet i nyt hus eller ny lejlighed, og alle ting skal indkøbes. Så er det smart at have en plan, som lader jer betale lidt af hver måned, så I ikke går falit i en måned. I kan for eksempel få 10 mdr. rente- og gebyrfri afbetaling. Renten er 0,0 % i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0 % og de samlede
kreditomkostninger er 0 kr. Lad os sige, at det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. Så betaler du disse 40.000 kr. af over de 10 måneder, og det er helt uden renter eller andre omkostninger. Dette vil sige, at I ikke kommer til at betale for mere end I køber, men bare betaler beløbet af over tid. Det er nemt!

Du kan også læse mere om bolig her på bloggen. Læs for eksempel med lige her.