Teambuilding i København med AWA

Teambuilding i København med AWA

marts 17, 2019 0 Af ChristnaW

Er du interesseret i at holde et arrangement med dine medarbejdere? Måske teambuilding i København med masser af sjove events? Så skal du læse med på bloggen i dag, hvor det skal handle om netop dette. Læs med og lær mere om hvor du kan booke fede arrangementer i København.

Teambuilding i København er en fed måde at komme hinanden ved

Teambuilding i København er en super fed måde at komme hinanden ved på en anden måde end til hverdag. Hverdagen i et firma er fuld af struktur, roller og travlhed, men med et teambuilding arrangement er det muligt for dine medarbejdere at komme hinanden ved på en helt ny måde. De får mulighed for at vise andre sider af sig selv, når I for eksempel skal på city challenge i København eller lave mad med en dygtig kok. I skal arbejde sammen på en ny måde, og I kommer samtidig til at lære hinandens andre sider at kende. Det kan også være at skrive en sang og indspille den sammen, at løse et mysterium, flyve droner eller at lave en film. Der er masser af muligheder, og de er alle hos AWA. AWA er en virksomhed, som har dygtiggjort sig i After Work Arrangementer. De har en kæmpe netværk, og er også medlem af det større Nordic Events. Dog er de ikke afhængige af nogen, så derfor skal du ikke føle, at de presser på med bestemte teambuilding-arrangementer frem for andre. De skræddersyer det arrangement i København, som passer allerbedst til jeres ønsker og budget.

Hvorfor AWA fremfor andre?

Lad os tale lidt om, hvorfor jeg synes, at AWA er så fed en virksomhed fremfor alle de andre event virksomheder du kan finde i København. Først og fremmest er deres teambuilding i København super moderne. Det er en nytænkt udgave af den klassiske teambuilding, hvor du skal igennem forhindringer ud i skoven eller vinde en leg i hold. Deres events opfylder stadig kravene til teambuilding, men der er super mange cool arrangementer at vælge imellem. Ovenover gennemgik jeg lidt af de teambuilding-arrangementer, som du kan finde på deres hjemmeside, men jeg vil stærkt anbefale dig at kigge på alle de andre, som de også tilbyder. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til tidligere, kan du finde en Top 10 liste, som består af alle de mest højtelskede events. Derudover kan du se alle teambuilding-arrangementerne under kategorier, så du bedre kan overskue, hvad der er at vælge imellem. Alle foregår i København, så det er nemt at komme til og fra arrangementet. Er du klar til at forkæle dine medarbejdere med en dag i teambuildingens navn? Så kontakt AWA via deres hjemmeside på enten e-mail eller telefon. De er åben for ethvert spørgsmål du måtte have, så I kan få den bedste dag.

Du kan også læse mere her.