Skrothandler med kapaw!

Skrothandler med kapaw!

september 24, 2019 0 Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal det handle om en genial skrothandler! Uniscrap A/S blev grundlagt i 1858 af det daværende Petersen & Albeck A/S og fusionerede i 1978 med Joseph Levin & Co A/S, der blev grundlagt i 1866, og det er netop dem, som det skal handle om i dag her på bloggen.

Danmarks sejeste skrothandler

Uniscrap A/S er Danmarks sejeste skrothandler, og de afhenter og køber jernskrot og metalskrot i hele Danmark. De har stor fokus på miljøet og sikkerheden, og de tilbyder konkurrencedygtige priser på dit jernskrot. Hvis du overvejer at blive kunde hos Uniscrap skrothandler, så foreslår de inde på deres hjemmeside, at du kontakter Uniscraps nærmeste afdeling eller en af deres indkøbere og aftaler forløbet. Du kan se inde på deres hjemmeside, hvor de har afdelinger omkring i Danmark. Der er en del afdelinger, så du kan finde den nærmeste til dig. Uniscrap A/S godtager langt de fleste former for jernskrot, som der handles med på markedet. De godtaget blandt andet Heavy Melting Scrap (HMS skrotjern), som består af gammelt jernskrot med en tykkelse på mindst 3 mm og skal overholde et mål på 1,50 x 0,50 x 0,50 meter (LxBxH). For at være kvalificeret som HMS, fortæller de, at materialet skal være fri for andre metaller, herunder bl.a. kobber, tin, bly og så videre. Materialet skal desuden være frit for affald i form af vedhæftninger, samt diverse stykker løst affald som jord og sten. Du kan se billeder af denne type jern inde på deres hjemmeside.

Uniscraps historie og medarbejdere

Lad os tale om lidt at denne seje skrothandlers historie. Uniscrap A/S foretog i 1993 den største enkeltstående investering i deres historie, da virksomheden opbyggede et shredderanlæg i Kolding. Dette blev dog i 2007 afløst af et endnu større anlæg på den nye skrotplads i Grenå. Uniscrap A/S var frem til 2006 ejet af miljøinvesteringsselskabet Invest Miljø og er i dag ejet af kinesiske Chiho Environmental Group. Inde på deres hjemmeside kan du se ansigter på alle de seje medarbejdere, som arbejder hos denne skrothandler. De arbejder rundt om i landet. Inde på deres hjemmeside kan du også læse mere om deres containere, som alle er forskellige, men som har en ting til fælles. De er nemlig alle udstyret med låg og opsamlingssump i bunden, hvorfra væsken kan aftappes. De arbejder på den måde med gode maskiner og deres arbejde er fuld af kvalitet.

Du kan også læse mere om alt dette inde på bloggen lige her.