Kom med til vores firmaarrangement i København

Kom med til vores firmaarrangement i København

september 25, 2019 0 Af ChristnaW

Hej bloggen! I dag skal vi tale om det firmaarrangement i København, som jeg har været til med min virksomhed. Der er få ting, som jeg elsker mere, end at have tid uden for kontoret med mine kollegaer. Det er der vi skaber tættere bånd, og lærer hinanden bedre at kende. Læs med.

Lad Nordic Event hjælpe dig med dit firmaarrangement i København

Jeg arbejder hos et PR bureau her i København, og de havde kontaktet Nordic Events for at få dem til at hjælpe med det firmaarrangement i København, som vi lige har holdt – læs mere her. Der er så mange muligheder for, hvordan man kan holde sit arrangement her i København. Så hvis man gerne vil have lidt mere klarhed over alle mulighederne, så kan man for eksempel kontakte et firma som Nordic Event. De kan hjælpe med hvilket arrangement man gerne vil afholde, samt hvor man gerne vil afholde det. De hjælper virksomheder med at planlægge og udføre arrangementer, så der ikke går for meget af deres egen arbejdsdag med at researche og planlægge festen. De har mange års erfaring, og her også et kæmpe netværk at trække på fra deres mange forskellige arrangementer i København. De kender folk omkring i hele landet, så de kan hjælpe med langt de fleste ønsker og få ting til at ske.

Nordic Event står for hele processen

Nordic Event står for hele processen omkring dit firmaarrangement i København. Det er vigtigt for dem, at kunden er i fokus, og at deres ønsker blive opfyldt så vidt muligt. Dette er den største værdi, og derfor synes jeg også, at jeg kan anbefale at arbejde sammen med dem omkring jeres firmaarrangement i København. Du er sikker på, at få en virkelig god oplevelse, når du arbejder sammen med dem. Vi holdte vores firmaarrangement en fredag, hvor vi gik fra kontoret kl 12, for først at spise noget lækkert frokost på en café, som ligger tæt på kontoret. De har lækker mad! Derefter tog vi til Refshaløen, hvor der var planlagt teambuilding. Vi skulle ud på en lille city challenge, og blev delt op i hold af 5 personer på hvert hold. Så blev vi ellers sendt afsted, og skulle ud og løse opgaver, som en GPS fortalte os om. Dem, der kom først tilbage med flest rigtige svar vandt. Det blev ikke mit holdt, men det var stadig så underholdende. Herefter tog vi til nogle lokaler i Valby, hvor der var middag og dans. Det var en super gennemført dag og aften!

Læs mere på bloggen her.