A Klasse Sedan rykker kompaktklassen til nye højder

A Klasse Sedan rykker kompaktklassen til nye højder

maj 8, 2019 0 Af ChristnaW

Sponsoreret indhold
Med den nye A Klasse Sedan fra Mercedes er kompaktklassen for biler højnet gevaldigt. Det handler om luksusinteriør, ny teknologi og komfort ud over alle grænser. I dag på bloggen skal vi tale om denne nye A Klasse Sedan, som de kalder en bil af fremtiden. Læs med!

A Klasse Sedan er en fremtidsbil

Mercedes Benz taler om deres ny A Klasse Sedan som en bil af fremtiden. Dette er der mange årsager til, men især den teknologi, som bilen er spækket med, giver den denne titel. Denne A Klasse Sedan bibeholder den sportslige og lettere muskuløse front kendt som “Shark Nose”, men den er samtidig super elegant i sit udtryk med de smukke og simple sedanlinjer. Denne bils nyfortolkede bagende, får også et sportsligt løft med nogle stilrene lygter, samt stor indlæsning til bagagerum. Den brede bagende med 2-delte baglygter, synlige udgangsrør og de elegante LED High Performance forlygter, giver denne A Klasse Sedan et progressivt udtryk og en sportslig kant. Inde på bilen giver det flotte “Wrap-Around” design en følelse af fuldendthed, som ikke er set lignende før. Tryghed og komfort går hånd i hånd i dette design, som er bygget til at skabe trygge rammer for fører såvel som passagere.

Mercedes-Benz User Experience

Mercedes Benz User Experience, også kendt som MBUX, giver dig og dine passagere mulighed for at tale direkte til denne A Klasse Sedan og give ordre som at indstille sædevarme, skifte sang, starte air condition osv. På den måde kan I indstille alle detaljer der kan blive behov for på køreturen, hvilket er en super sikker måde at køre bil på. Ingen kommer til at skygge for chaufføren, som nemt kan blive distraheret og tage øjnene væk fra vejen. Nu skal man blot indstille alting med stemmen, og kan derfor holde fokus hele vejen til jeres destination. Det skaber tryghed for jeres køretur, og alle er komfortable. Det er tilmed sjovt at lege med Mercedes Benz User Experience, ligesom man kender ‘Alexa’ og ‘Hey Google’ fra andre udbydere. Denne A Klasse Sedan kommer til at tage markedet med storm. Inde på Mercedes Benz hjemmeside, kan du læse meget mere om alt informationen bag denne nye Sedan. Der er en video, hvor du med 3D kan komme på tur rundt i bilens mange funktioner, og så kan du finde Mercedes Benz kontaktinformation, så du kan komme ud på en prøvetur i denne lækre bil. Tak fordi du læste med!