De fedeste lokaler til jeres firmafest i København

De fedeste lokaler til jeres firmafest i København

juli 16, 2019 0 Af ChristnaW

Hej bloggen! Glædelig tirsdag. I dag skal vi tale om de flotteste lokaler til firmafest i København hos Marketenderiet. Lokaler, der er perfekte til fester, konferencer, møder, teambuildingdage og meget mere. Læs med på bloggen i dag, og lær mere om, hvordan du kan booke Marketenderiet til jeres arrangement. 

Event i disse flotte lokaler til firmafest i København

Få hjælp til at finde lokaler til firmafest i København

Marketenderiets lokaler til firmafest København er ikke blog til firmafest. De er også perfekte til møder, som er lidt større, konferencer og teambuildingdag med jeres firma. Det er et super fedt sted, som ligger i Valby i København. Selve lokationen er godt, fordi det er nemt at komme til og fra med bus, tog, i bil og hvis man vil med taxa. Der er tilmed mange overnatningsmuligheder i København. Både hoteller, hostels og AirBnb. Marketenderiets lækre lokaler i København har plads til op til 700 mennesker på én gang, så I kan altså holde et brag af en fest, hvis det er det, som I ønsker. I kan også samle alle jeres kunder til en stor konference. Der er til både store og små arrangementer, og det er lige meget hvilket tid på året I ønsker at holde jeres event. 

Mere info om Marketenderiet

Når du holder dit arrangementer i Marketenderiets lokaler til firmafest i København, så kan du blandt andet hyre deres vores in-house catering. Dette er et professionelt, stort og moderne industrikøkken med dygtige kokke og erfarne tjenere, som altid står klar til at hjælpe til den bedste fest. Du kan trygt overlade madlavning og glasopfyldning til de professionelle, der dagligt servicerer tusindvis af mennesker, og være sikker på, at de vil tage sig virkelig godt af jer. De har erfaring med at leveret mad og forplejning til mange firmaarrangementer for eksempelvis Dong Energy, TDC, Danske Bank, DSB, Nokia og mange flere. Men hvem står bag forplejningen? Det gør Nordic Catering, som har mere end 10 års erfaringer og over 30 fastansatte, som alle har den nødvendige ekspertise, det kræver, for kontinuerligt at levere kvalitetsmad. De vil sammen med dig skabe en menu, som alle er tilfredse med og komme med masser idéer til jeres vine, og råvarer. Det er super sjovt, at arbejde sammen med deres kokke omkring menuen, da de bare har så meget viden på området, at man kun kan lære en masse og blive super inspireret.

Jeg håber, at du har fået interesse og vil læse mere lige her.